OM OSS

Anneli A, Åse, Milla & Anne-Lie L

Förlösa Gymnastik- och Idrottsförening (Förlösa GoIF) grundades redan 1935 och har, då liksom nu, målsättning att få fler och fler att röra mer på sig. Detta ska ske i närområdet, under trivsamma former och i gemenskap. Verksamheten bedrivs i huvudsak i Lindsdal och Förlösa, ca 1 mil norr om Kalmar. Upptagnings-området består till största del av boende i norra delen av Kalmar kommun. Föreningen är medlem i Svenska Gymnastikförbundet och är därigenom ansluten till Sveriges Riksidrottsförbund. Förlösa GoIF är också sedan 2010 en certifierad Gymmixförening.

En av föreningens visioner är att erbjuda en verksamhet på hemmaplan dit man med lätthet kan ta sig och medverka i ett varierat och roligt utbud av ”röra-på-sig-aktiviteter” för alla åldrar. Glädje, lyhördhet och närhet är honnörsord såväl mellan gymnaster som mellan utövare och instruktörer. För många av våra vuxengymnaster är att ”gå och gympa” mer än att bara motionera och ”köra ett pass”. Det är också en social mötesplats och för en del även ett personligt andningshål. För våra barngymnaster är kul, gemenskap och "lära-kroppen-nya-rörelser" några av honnörsorden.

Styrelse 2018

Camilla Anderson (ordförande)

Hanna Christoffersson (vice ordförande)

Anneli Andersson (sekreterare)