Tillfälliga aktiviteter

Anne-Lie L, Anneli A, Milla & Åse

---------------------------------------------------------------------------

Lindsdal Runt 2017

Under Lindsdalsdagen i maj anordnade Gymmix Lindsdal för tredje året i rad, tillsammans med Kalmar Sportklubb, löploppet Lindsdal Runt. Vi hade ett lopp för barnen och senare ett lopp för vuxna. Totalt deltog drygt 100 löpare – en ökning från förra året.

Vi hade tur med vädret – solen sken och totalt kom det 7500 besökare till Lindsdalsdagen (enligt lokala tidningen).

Gymmix Lindsdal körde uppvärmning innan loppen och prisutdelning till snabbaste kvinna och man skedde på stora scenen. Alla barn fick medalj då de kom i mål.

Lokala Ica-handlaren bjöd barnen

på frukt och dryck.

---------------------------------------------------------------------------

Lindsdal Runt 2016

Under Lindsdalsdagen i maj anordnade Gymmix Lindsdal för andra året i rad, tillsammans med Kalmar Sportklubb, löploppet Lindsdal Runt. Dagen bjöd på fint väder med mycket folk. Vi hade 90 anmälda som genomförde loppet - först ut var barnen. Alla fick medalj vid målgång och en halvtimme senare sprang alla över 12 år. Nytt för i år var att Gymmix Lindsdal anordnade uppvärmning innan loppet.

Vi är jättenöjda med resultatet och tycker att det är roligt att så många är sugna på att vara med i vårt lokala löplopp.

Nu tar vi nya tag inför nästa år och den nya höstterminen!

Bilder från loppet finns längst ner på sidan.

--------------------------------------------------------------------------

Årets organisationsledare 2015

Vi kan stolt meddela att vår ordförande i föreningen, Milla Andersson, som även leder medelpass på måndagar och lättgympa på onsdagar fått utmärkelsen årets organisationsledare 2015. Stort grattis Milla!

Klicka här för att ta del av motiveringen på Gymnastikförbundet Sydost hemsida.

2015 fyller Förlösa GoIF/Gymmix Lindsdal 80 år!

Detta firade vi genom att starta upp loppet Lindsdal Runt, som förhoppningsvis kommer vara ett stående inslag under Lindsdalsdagen även i framtiden.

-----------------------------------------------------------------------------------------

Under Lindsdalsdagen i maj 2015 anordnade Gymmix Lindsdal tillsammans med Kalmar SK ett motionslopp för både barn och vuxna i Lindsdals centrum.

Det fanns ett lopp för barn och två olika distanser för ungdomar/vuxna.

Totalt slöt ca.75 löpare upp och deltog.

Tack till er som deltog! Nu satsar vi på nästa års Lindsdal Runt!

Lindsdal Runt 2016

Vårterminen 2019:

Startar v.2 (7/1), barngymnastiken startar v.3 (14/1)

Foto: Hanna Christoffersson & Sven Andersson, Kalmar